Стойчо Младенов: Предпочитам да спечелим точки в Лига на конференциите


Стойчо Младенов: Предпочитам да спечелим точки в Лига на конференциите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1416 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че желае отборът да спечели точки с оставащите два мача от Лига на конференциите. "Армейците" имат само 1 точка до този момент в 4 мача.

„Мач, като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки. Във всеки един мач ЦСКА играе за това“, сподели Младенов.

„Единствено знаете Бисмарк се разболя. По-малко хора отиваме, но това не е от толкова голямо значение. Тези, които са здрави ще участват“, добави треньорът на ЦСКА.

„Всичко, което сме си говорили с играчите си остава в съблекалнята. Ние играем мач за мач и се стремим във всеки един мач да спечелим максимума.“

„В Лигата на конференциите играем много силно във всички мачове. Резултатите са лоши, но играта е много добра. Резултатите не отговарят на играта до този момент. Предпочитам в последните два мача да не играем толкова добре, а да спечелим точки“, допълни наставникът на „червените“.

„В първенството има голямо изравняване във възможностите на всички отбори. Всеки може да загуби точки, ако се играе честно. Ще се губят точки и това е напълно нормално“, каза още Стойчо Младенов.

Вижте и кои ще са съдиите на мачовете на ЦСКА и Лудогорец в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички