Разкриха част от думите на Стойчо Младенов, вдъхновили ЦСКА за обрат срещу Арда Кърджали


Разкриха част от думите на Стойчо Младенов, вдъхновили ЦСКА за обрат срещу Арда Кърджали
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2284 0

През отминалия уикенд ЦСКА постигна много трудна победа над Арда Кърджали с 2:1 на стадион "Българска армия". Тя дойде след обрат през второто полувреме, след като в първите 45 минути "червените" футболисти бяха бледо копие на себе си.

Наставникът на отбора бе бесен след последния съдийски сигнал и се зарече, че ще "падат глави", а според "Мач Телеграф" още на почивката между двете полувремена Младенов е повишил сериозно тона в съблекалнята:

"ЦСКА да не ви е сиропиталище! Тук за равен не се играе никога, а целта е титлата и нищо друго! Запомнете, че второто място е провал!", казал треньорът на "армейците".

След провала на Лудогорец, ЦСКА е на четири точки от първото място, а има и мач по-малко от разградчани. В следващия кръг двата отбора се изправят един срещу друг (29.11.), но преди това играят в Европа - "орлите" срещу Цървена звезда, а "червените" срещу Бодьо/Глимт (25.11).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички