Стойчо Младенов: Поздравявам играчите си за дисциплината срещу Осиек


Стойчо Младенов: Поздравявам играчите си за дисциплината срещу Осиек
Снимка: БГНЕС

4199 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори на летище "София" след пристигането на отбора от Хърватия след равенството 1:1 срещу Осиек от Лигата на конференциите. Резултатът спомогна на "червените" да продължат напред в турнира, където в плейофа ще срещнат чешкия Виктория Пилзен.

„Този успех искаме да го посветим на Димитър Якимов, който вчера имаше рожден ден и да му пожелаем здраве и щастие. Всички видяха, че имахме възможността да отбележим, което ни даде допълнително самочувствие и увереност. Грешното бе, че с прибрахме до наказателното си поле. По този начин позволихме на противника да създава суматоха чрез центрирания. Те бяха по агресивни, но и съдията им го позволи. Важна е обаче крайната цел. Поздравявам играчите си за тактическата дисциплина”, заяви Младенов при завръщането на ЦСКА от Хърватия.

Младенов също така коментира и скоро отложения мач на отбора му срещу Локомотив София.

„Не отложиха само нашия мач. Отложиха и на Лудогорец мача. Така трябва и да бъде. Мачовете в УЕФА са изключително важни за коефициента на България. Надявам се, че ще успеем да възстановим играчите в този период и ще ги подготвим физически, защото виждате, че имаме проблеми от това естество. Надявам се да получим точната информация за Виктория Пилзен и да изберем нужния подход, за да можем да се справим”, продължи той.

„Това правило за головете на чужд терен е добре за футбола, защото се играе повече открит футбол, става по-зрелищен и красив за окото. Това нещо е в плюс за развитието на играта. Прекалено говорим за трансфери, така се влияе на психиката му, а не искам това да се случва. На този етап нямам никаква информация за Вальо Антов”, завърши треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички