Виктория Пилзен ще е последното препятствие за ЦСКА преди групите на Лигата на конференциите


Виктория Пилзен ще е последното препятствие за ЦСКА преди групите на Лигата на конференциите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5938 0

Носителят на Купата на България ЦСКА ще има изключително тежко изпитание на последното стъпало преди груповата фаза на Лигата на конференциите. Трябва обаче да се отбележи първо, че "армейците" трябва да отстранят хърватския Осиек.

Ако това се случи, "армейците" ще се изправят срещу чешкия гранд Виктория Пилзен, който се справи с уелския Дъ Ню Сейнтс след изключителна драма с дузпи. Те дойдоха след успех с 3:1 за чехите в редовното време.

А както в първата среща между тях, така и този път Дъ Ню Сейнтс изтърва по абсурден начин мача. Уелският отбор поведе в 4-ата минута и удържа общата си преднина от 3 гола до 56-ата минута, когато резултатът бе изравнен.

Пилзен обаче вкара още два гола в 85' и в 90+1', с което се стигна и до продължения, в които обаче не бе отбелязано попадение. При дузпите чехите вкараха и 4-те си опита, докато Дъ Ню Сейнтс не успя да компенсира кошмарното начало и двата пропуска, като голът от третия опит не свърши работа.

Преди седмица пък уелският отбор водеше с 4:0 до 89-ата минута, а след това допусна Виктория Пилзен да отбележи две попадения и да запази интригата. Ето, че урокът не бе научен и в крайна сметка Пилзен ще играе в плейофния сблъсък за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички