Официално: Отложиха мача на ЦСКА с Локомотив София


Официално: Отложиха мача на ЦСКА с Локомотив София
Снимка: cska.bg

2600 0

Отборът на ЦСКА поиска отлагане на двубоя с Локомотив (София) от четвъртия кръг на Първа лига. Това е станало с молба до Българския футболен съюз тази сутрин, два дни преди столичния сблъсък. Малко по-късно мачът между ЦСКА и Локомотив София беше официално отложен.

Срещата беше предвидена да се изиграе тази неделя (15 август) от 20:00 часа на стадион "Васил Левски". Причината за молбата на ЦСКА е участието им в европейските клубни турнири. Късно снощи "червените" отстраниха Осиек и се класираха за финалния плейоф в Лигата на конференциите.

Следващата седмица, в четвъртък, ЦСКА излиза срещу Виктория Пилзен и поради тази причина от лагера на "армейците" поискаха да отложат мача с Локомотив, за да могат да починат и да се подготвят за европейския сблъсък.

Любопитното е, че от началото на новия сезон ЦСКА е изиграл само един мач - срещу ЦСКА 1948, спечелен с 2:4. Повечето отбори в елита на България вече имат три изиграни срещи. БФС отложи и мача на Лудогорец срещу Арда Кърджали от предстоящия кръг, отново поради ангажиментите на "орлите" в европейските клубни турнири. От Арда обаче заплашиха да напуснат Първа лига, ако мачът бъде отложен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички