Стойчо Младенов: Показахме характер на победители, незаслужен червен картон


Стойчо Младенов: Показахме характер на победители, незаслужен червен картон
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2761 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред камерата на "Диема" след късната победа на неговия тим срещу Царско село в 10-ия кръг на Първа лига. Наставникът на "червените" заяви, че отборът му е показал шампионски характер и че червеният картон на Жеферсон е бил незаслужен:

"Всички са свидетели на ситуации, които са положителни във футбола. За съжаление при нас има отстъпление, когато играем добре в Европа. В шампионата тогава сваляме гарда. Днес обаче показахме характер на победители, така че само мога да похваля състезателите. Картонът не беше заслужен и се наложи да направим промени. Рокадите сработиха, колективът при нас може да решава мача, както видяхме днес", каза той.

"Правим необходимите ротации. За жалост Кери и Жорди не можеха да играят днес и бяхме ограничени в креативната част на играта. Принудих се да извадя Варела, за да играем с двама халфа в центъра. Накрая успяхме да се стабилизираме".

"Това прекъсване идва в чудесен момент. Има много натрупана умора, защото някои състезатели ги използваме във всеки мач и сега ще може да ги възстановим. Ще дадем и възможност на някои от контузените играчи, които да се поизравнят с хората, които играят във всеки мач", добави още треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички