Стойчо Младенов с остри думи към Лудогорец: Ще опитаме да станем шампиони тази година


Стойчо Младенов с остри думи към Лудогорец: Ще опитаме да станем шампиони тази година
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2774 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път нападна почти всичко в българския футбол след успеха с 1:0 над Лудогорец. Главен обект на критиките на Младенов този път беше опонента от Разград, за който той твърди, че всички са зад "орлите", помагат им, а и те са показали, че не могат да губят с оглед грозните сцени, разиграли се на "Българска армия" в самия край на мача.

„Проблемите ни съпъстват постоянно. Изиграхме силен тактически мач, надиграхме противника и взехме ценните три точки. Това е 33-и мач за по-малко от 4-5 месеца. Това е голямо натоварване. Агресията постепенно намаляваше. Да прибавим и съдийските отсъждания. Двоен аршин. Срещу Вион имаше два пъти нарушение отзад. Не се показва картон, а при Матай и Мухар веднага се показва. Това оказва влияние. Пречупва агресивността. Те при най-малкото съприкосновение падаха. Всичко беше в тяхна полза", започна Младенов.

"Накъса играта и наруши красотата. Трудно е да завършваш атаки, когато се накъсват играта. Изиграхме супер мач. Две точки са много и малко. Те имат цялата подкрепа. На всички нива. При нас всичко е в ущърб. И в последния мач имаше ситуации. Това мачкане те кара да се отчайваш. Не ни обезверяват, озверяваме. Те не умеят да губят, защото са свикнали така. Този отбор има пълна подкрепа на всички нива 10 години".

"Който не издържа на напрежение, не е за тук. ЦСКА винаги се бори за първото място. Мисля, че можем да ги пречупим. Ние имаме план за две години. Когато ЦСКА загуби, големи критики. Когато Лудогорец загуби, тишиха. Осигурява им се комфорт. Те са 10 години поред шампиони и трябва да имат критики, които ние получаваме. Това е двоен аршин", допълни той.

"Това е моментът. Това искаме и изискваме. Дори да не изпълним нашето желание, ние имаме план. Трябва да изградя отбор, който да пребори Лудогорец за две години. Трябва да прибавим малко качество и нещата може да се получат още сега".

"Нямам намерение да се разделям с нито един играч. Ако дойде извънземно предложение, клубът трябва да защитава своите интереси. Много е трудно да вземем качество през зимата. Ще съм доволен на един или двама играчи. Имаме бюджет, който не трябва да надвишаваме. Стадионът е основна цел на Гриша Ганчев. През лятото можем да вземем качество, каквото искаме", завърши Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички