Сектор Г благодари на феновете на ЦСКА и на... "сините"


Сектор Г благодари на феновете на ЦСКА и на... "сините"
Снимка: http://cska.bg/

3255 0

Емоциите в ЦСКА продължават да са на ниво след отличния завършек на годината за отбора. Както е известно, "армейците" победиха с минималното 1:0 шампиона и лидер в Първа лига Лудогорец, с което съкратиха изоставането си от него на едва 2 точки.

През сезона на няколко пъти старши треньорът на тима Стойчо Младенов призоваваше феновете за активизация и по-осезаемо присъствие на стадиона, а срещу "орлите", въпреки неблагоприятните метеорологични условия, Сектор Г бе изпълнен максимално.

Часове след срещата пък запалянковците на отбора излязоха със съобщение в официалния профил на Сектор Г в социалната мрежа Фейсбук. В него те благодариха на присъстващите на двубоя, а освен това иронично благодариха и на "сини, лилави и всякакви други".

Ето и съобщението без редакторска намеса:

"Благодарим на всички, които присъстваха вчера. Тези, които не успяха, могат само да съжаляват. Отново доказахме, че когато отбор и фенове са като един, няма невъзможни неща. Ако не вярвате, питайте и "Виктория" (Пилзен)...

Благодарим и на всички сини, лилави и всякакви други дребосъчета, които не спряха да се интересуват, обсъждат и коментират всяко наше действие, присъствие, отсъствие и т.н. Щом в момента сме едно ниво над вас, представете си когато отново достигнем своя пик къде ще ви пратим да почивате и да търсите знаете кого... Защото колелото се върти ли върти и никога не знаеш кога може да мине през теб.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И САМО ЦСКА!".

След двубоя се появиха и спекулации, че Гриша Ганчев е много доволен и готви мащабна селекция в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички