Стойчо Младенов избухна: Проблемите на ЦСКА от 12-13 години идвали от... "сините братя"


Стойчо Младенов избухна: Проблемите на ЦСКА от 12-13 години идвали от... "сините братя"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2516 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори и след като излезе от стадион "Българска армия" след последната контролна среща преди подновяването на шампионата - победата с 3:0 над последния във временното класиране на Първа лига Царско село.

Младенов бе много изнервен, а при второто си интервю след срещата реши да бъде още по-директен. Той заговори за проблемите в клуба през последните години, а накрая заключи, че от 12-13 години насам "всичко идва от сините братя".

"Колкото пъти се връщам н ЦСКА, се дъвче едно и също 12-13 години – за комисионни, източване на клуба от футболисти, привлечени със или без мое съгласие. Едно и също се дъвче, излиза някакъв списък с някакъв Иван Боладо. Другите бяха привлечени по мое време. Но тогава сам ли работих, имах тогава началници, над себе си имах собственици.

Стига сме дъвкали тази тема. Нито треньор, нито футболисти са виновни. По времето на предишните собственици по 8-10 месеца не сме получавали заплати. Когато не се плаща на даден футболист и той осъди клуба, кой е виновен, треньорът ли? Треньорът ли плаща заплати, кой носи отговорността за заплати. Каква е вината сега на Гриша Ганчев, че сега трябва да плаща чужди сметки. Сметки на хора, които съсипаха клуба, които фалираха клуба.

Тези хора не се споменават, но всички други се споменават – директори и футболисти. Главните виновници не се споменават. Аз исках Мишо Венков и Сержиньо, те ми водят пет човека отгоре, в това число и Бенжелюн" - започна Младенов.

"Помните ли, на аерогарата се връщаме от Турция и те ми викат Тенгариня. Аз за пръв път чувам това име. Винаги, когато Стойчо Младенов се върне в ЦСКА, стават чудеса в ЦСКА. Кражби, комисионни, злоупотреби. Спрете, моля ви се. Една и съща тема се върти от 13-14 години и всичко идва от там, от сините братя.

Стига сме коментирали едно и също. Излишно напрежение, от това най-малко имаме нужда в момента. Айде, спрете. Не помните ли тук какво ставаше, когато идваха по 7-8 футболисти от Локомотив Пловдив. Това е, нямам какво повече да кажа по въпроса" - допълни специалистът. Преди това пък Стойчо Младенов дори се учуди как Гриша Ганчев дава пари в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички