Стойчо Младенов: Искаме пак титлата 14 години по-късно


Стойчо Младенов: Искаме пак титлата 14 години по-късно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1755 0

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, говори пред медиите преди заминаването на отбора му на подготвителен лагер в Турция преди рестарта на сезона през пролетния дял. Опитният специалист си пожела отбора му да стане шампион, нещо, което не се е случвало през последните 14 години.

"Заминаваме с по-малка група, утре ще дойдат и останалите. Събираме се и продължаваме да работим. Футболистите са в добро настроение. "Шампионска подготовка" са силни думи. Подхождаме по същия начин, не е по-различно", заяви Младенов.

"В София остана Жуниор. Към лагера очакваме и нови, ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Можете да черпите точната информация от нашия сайт."

"Това са всички контроли. Като се върнем, имаме запланувана една контрола. Иска ми се още една, но до този момент не можем да намерим противник", призна Младенов.

"Това е отворен процес, стига да се появи нещо качествено и според джоба ни - ще бъдем активни. Юношите трябва да демонстрират постоянство и качества. На всички ще се даде възможност, ротациите ще ги продължим, за да ги подготвим, за да бъдат с еднакъв игрови ритъм на старта на шампионата."

"Пожелавам си всичко, което не се е случвало последните 14 години - успешен шампионат и да завършим на върха на пирамидата", завърши Младенов. А кой прави селекцията при "червените", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички