Изненада: АПОЕЛ Никозия нарече исканията на ЦСКА 'абсурдни', Карол Метс остава в България


Изненада: АПОЕЛ Никозия нарече исканията на ЦСКА 'абсурдни', Карол Метс остава в България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2017 0

По-рано днес се заговори, че ЦСКА е напът да осъществи първи изходящ трансфер в лицето на защитника Карол Метс, но нова информация сочи, че това най-вероятно няма да се случи, а причината е любопитна!

Въпреки че се твърдеше, че "червените" са се разбрали с АПОЕЛ Никозия за трансферна сума от порядъка на 100 000 евро, медиите в Кипър пишат, че устното споразумение се е провалило, тъй като ЦСКА е променил исканията си в последния момент и те са станали абсурдни:

"Въпреки че имаше устно споразумение между двете страни, което бе постигнато след личното участие на президента на АПОЕЛ г-н Продромос Петридис, трансфер няма да има".

"Естонският футболист Карол Метс и ЦСКА промениха исканията си в последния момент. Новите искания бяха счетени за абсурдни от "синьо-жълтите" и така трансферът няма да се осъществи. АПОЕЛ обмисля други опции, като вече на първо място е гръцки защитник", твърдят медиите в страната.

Според известния портал "Transfermarkt", цената на Карол Метс е 500 000 евро, но трябва да се има предвид фактът, че договорът на защитника изтича през идното лято и не може да се очаква, че някой клуб ще извади на масата тези пари. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички