Стойчо Младенов е със симптоми на вирусна инфекция в Турция


Стойчо Младенов е със симптоми на вирусна инфекция в Турция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1686 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е под лекарско наблюдение на лагера на тима в Турция, тъй като изпитва неразположение и проявява симптоми на вирусна инфекция. Новината обявиха от клуба на официалния си сайт.

Във връзка с неразположението си Младенов няма да води отбора в днешния контролен мач срещу полския Стал (Миелец), който започва в 16,00 часа българско време. Все пак той контролира целия тренировъчен процес, обясниха от клуба, но и съвестно спазва указанията на лекарите и превантивните мерки за безопасност.

Треньорът ще се завърне на мястото си, когато се възстанови напълно. В негово отсъствие отборът ще бъде ръководен от помощниците му. Очакванията са в проверката срещу Стал те да дадат шанс за изява на максималния възможен брой футболисти.

Заради здравословни оплаквания и изоставане в подготовката в мача няма да вземат участие Томас Лам, Йоан Баи и Греъм Кери, а по всяка вероятност и новото попълнение Маурисио Гарсес. Ето каква програма очаква ЦСКА при подновяването на първенството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички