Турски опашкар пратил оферта за национал от ЦСКА


Турски опашкар пратил оферта за национал от ЦСКА
Снимка: LAP.BG

1668 0

Турски клуб проявява интерес към един от силните футболисти на ЦСКА. Според слуховете в южната ни съседка Ризеспор иска да привлече атакуващия футболист Георги Йомов, който завърши на трето място в анкетата за "Футболист на България за 2021 година".

Според информацията от Турция Ризеспор е отправил оферта за национала, но нейните параметри не се разкриват. Към днешна дата турският клуб се бори за оцеляване в елита и се намира под чертата на оцеляващите. Ризеспор е на 17-о място в Турция и има втората най-слаба атака в шампионата.

Въпреки липсата на информация за параметрите на офертата и незавидното положение на кандидата, не е изключено да се стигне до сделка до края на трансферния прозорец. В Турция той затваря на 8 февруари.

Има информация, че внукът на Тодор Барзов не е в списъка с играчи, които собственикът на "червените" Гриша Ганчев е обещал да не продава до лятото, за да остане в битката за титлата с Лудогорец. В него има трима футболисти - Жорди Кайседо, Греъм Кери и Юрген Матей. Вчера стана ясно, че таран с добра визитка е предложен на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички