Георги Илиев - Майкъла: Подигравахме се на Лудогорец, а отборът ни е същият


Георги Илиев - Майкъла: Подигравахме се на Лудогорец, а отборът ни е същият

2859 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира състоянието на детско-юношеската школа на "армейците". Според Майкъла пред "армейците" предстои още много работа, докато школата започне да произвежда качествени таланти.

"Гриша Ганчев възстанови тренировъчната база в Панчарево и даде много добра основа. За да бъде на ниво школата, обаче тепърва условията в нея трябва да бъдат модернизирани. Защото аз не съм чул юношите да следват някаква методология, някой да се грижи за тяхното хранене и т.н.

Дори в момента не ми е известно кой е шеф на школата. ЦСКА не произвежда качествени футболисти и това е проблем. Преди се подигравахме на Лудогорец, че играят с 9-10 чужденци, а сега нашият отбор е абсолютно същият.

Свършеното до момента явно не е достатъчно и са нужни промени. В модерните европейски клубове, които се стремим да догоним, условията за мъжкия състав и юношеските гарнитури са напълно идентични. Когато това се случи и у нас, тогава бихме могли да очакваме и резултати", заяви бизнесменът пред "Тема Спорт".

През това време "армейците" преговарят с халф от Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички