Стойчо Младенов бесен въпреки успеха: Ще падат глави!


Стойчо Младенов бесен въпреки успеха: Ще падат глави!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2024 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата над Арда с 2:1. Наставникът на "червените" беше бесен заради слабото първо полувреме на тима и заяви, че подобна игра е недопустима за отбор като ЦСКА.

"Първо трябва да изявя ясно и категорично, че такова поведение е непристойно за футболисти в ЦСКА. Ако това нещо се повтори, ще падат глави. Аз такова поведение не толерирам. А такова скандално първо полувреме да забравят вече. След като проведохме прекъсването за национални отбори по най-добрия начин, бяха подготвени във всяко едно отношение и да направят такова първо полувреме. Второто да, коригирахме. Не може да делим игровото време на първо полувреме лошо и второ добро. Това е недопустимо поведение."

ВИЖТЕ КАК СЕ РАЗВИ СРЕЩАТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

"Разбира се напълно наясно сме с нашите изисквания нашите цели - те трябва да се постигнат. Не говорим за титуляри и резерви, ние в определени моменти правим ротации, знаете защо направихме тази ротация, имахме футболисти с по 4 жълти картона, хората които ги заместиха не бяха на тяхната висота. Именно това първо полувреме ни затрудни. Тая агресивност, която липсваше първото полувреме, я добавихме второто. Ние сме по-качествения отбор но не може да се уповаваме на това. Отборите най-много се концентрират и мобилизират именно срещу ЦСКА.

Бисмарк Чарлс е болен с висока температура за това не присъстваше днес дори и в групата за наше съжаление. В края на краищата късмета при него не го покрива. Това го връща пак почти в изходна позиция, за съжаление губим още един състезател. Варела е вече в добро състояние и смяната беше тактическа за да запазим резултата ,той не го разбра, но ще го разбере. 

Всеки мач излизаме за победа. Всеки един трябва да играе на върха на възможностите си във всеки един мач", коментира Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички