Славко Матич: Можехме да вкараме още два гола


Славко Матич: Можехме да вкараме още два гола
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2034 0

Старши треньорът на Арда Славко Матич говори след поражението от ЦСКА с 1:2 в двубой от Първа лига. Специалистът заяви, че е доволен от представянето въпреки допуснатия обрат и поражението на стадион "Българска армия".

"Първо да честитя на ЦСКА първите 3 точки и да честитя на моите момчета, че изиграха един добър мач. Всичко което исках от тях те отработиха.

"Може да кажем, че в първите 10 минути от второто полувреме играхме което искахме. ЦСКА показа, че е голям отбор. Те натиснаха в този момент, имаше травма на Делев дано не е лоша. Той ни липсваше тези минути. ЦСКА показа, че е отбор, вкара два гола. Арда показа, че ще стане голям отбор", заяви Матич.

"Планът за мача: винаги ще се опитваме да играем повече с топка. За това нещо трябва време, доволен съм от агресията, можехме да вкараме още 2 гола първите 10 минути, имахме положения. Има много неща върху които да работим аз съм много доволен и ще напредваме.

"Момчетата показаха характер, което е важно, по-нататък ще стане добре. Аз съм професионалист, хубаво е да се върнеш, но аз съм треньор на Арда - сега за мен арда е най-големият отбор", заяви Славко Матич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички