ЦСКА - Арда Кърджали по ТВ: Къде да гледаме повторението на 1/8-финала за Купата на България?


ЦСКА - Арда Кърджали по ТВ: Къде да гледаме повторението на 1/8-финала за Купата на България?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1872 0

След близо двуседмична пауза заради световните квалификации на националните отбори, родната Първа лига се завръща с пълна сила. ЦСКА е домакин на Арда, а срещата ще бъде повторение на 1/8-финала за Купата на страната, който се проведе на 28 октомври. Тогава "червените" отстраниха гостите си от Кърджали с резултат 2:0!

Тимът на Стойчо Младенов е на второ място в класирането с 26 точки (11 мача) и изостава на седем от лидера Лудогорец. "Сините" са 7-ми с актив от 17 пункта (12 мача), а новият им треньор - Славко Матич, го очаква труден дебют на "Българска армия".

*Интересно е да се отбележи, че "армейците" са вкарали едва 4 гола в последните си 5 мача, докато Арда са отбелязали 7 за същия брой от срещи. Също така, последният сблъсък между тези двата тима, който завърши с поне 3 попадения, бе на 18 август 2019 година (3:2 за ЦСКА) в 6-ия кръг на Първа лига. Последваха седем "по-сухи" двубоя...

Какво казват букмейкърите?

ЦСКА 1.44, равенство 4.00, Арда Кърджали - 6.00

Над 2.5 гола - 2.00, Под 2.5 гола - 1.80

(Коефициентите подлежат на промяна!)

Двубоят между ЦСКА и Арда стартира в 17:45 ч. на стадион "Българска армия". Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт. Следете развоя на мача НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички