Стоичков посочи от какво се нуждае ЦСКА, за да преодолее групите в Европа


Стоичков посочи от какво се нуждае ЦСКА, за да преодолее групите в Европа
Снимка: принтскрийн

1324 0

"Златната топка" на България Христо Стоичков посочи от какво се нуждае ЦСКА, за да преодолее групите в Лигата на конференциите. "Армейците" са в една група с италианския гранд Рома, както и отборите на Бодьо Глимт и Заря. Според Камата ЦСКА трябва да вземе максимален брой точки в оставащите мачове, за да си осигури второто място в групата, тъй като първото е "резервирано" за Рома.

По отношение на мача с Рома, Стоичков заяви: "В моята кариера съм имал много такива двубои. Когато си фаворит – може да губиш, а когато не си фаворит – можеш да спечелиш. Разликата дойде от петте гола. Ако мачът беше завършил 2:1 или 3:1, никой нямаше да каже нищо. Футболистите трябва да разберат, че мачът трябва да бъде изигран тактически правилно.

Мисля, че Стойчо си извади поуките от грешките, които се получиха. Играчите не трябва да се плашат – напротив, да играят така, както срещу „Виктория“. Знаеха, че им трябват три гола и ги вкараха. В мачовете, които предстоят, ЦСКА трябва да измъкне максимален брой точки, за да може да стане втори в групата. Първото място е резервирано", коментира Стоичков пред "Труд".

А как Стоичков отговори на Наско Сираков и какво каза за дербито между ЦСКА и Левски, четете в този материал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички