Христо Стоичков даде само един съвет на футболистите на ЦСКА


Христо Стоичков даде само един съвет на футболистите на ЦСКА
Снимка: H8S Hristo Stoitchkov/Facebook

1399 0

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков отправи съвет към футболистите на ЦСКА. Стоичков призова играчите да си повярват и да покажат играта, на която са способни. Камата е категоричен, че са необходими много труд, тренировки и дисциплина, за да се постигат успехи на терена.

На футболистите мога да дам само такъв съвет – да излязат и да играят това, което могат. Това, което гледах срещу „Виктория“, срещу „Левски“, а и в други мачове. Трябва още малко да си повярваме, че с ЦСКА можем да направим голямата работа. А това става с много труд, с тренировки, с дисциплина", започна Стоичков пред "Труд".

"Когато треньорът говори с теб, трябва да се вслушаш. Нямаш ли дисциплина, няма как. Не може през мач футболист да получава червен картон. Колко пъти по мое време футболистите на ЦСКА са ги гонили? Да, случвало се е, но един-два пъти в продължение на години. Това е първата работа, върху която отборът да работи – да има дисциплина, да има колектив. Влизаш в съблекалнята и всичко там е едно. Всичко е ЦСКА", добави още той.

А как Стоичков отговори на Наско Сираков и какво каза за дербито между ЦСКА и Левски, четете в този материал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички