Стоичков: ЦСКА е лицето на България в Европа, има шанс да минем групата


Стоичков: ЦСКА е лицето на България в Европа, има шанс да минем групата
Снимка: H8S Hristo Stoitchkov/Facebook

1072 0

Носителят на Златната топка за 1994 г. Христо Стоичков коментира групата на ЦСКА в Лига на конференциите. Камата похвали работата на Стойчо Младенов начело на клуба и заяви, че "армейците" имат шанс да минат групата.

"Групата е интересна. Голям шанс е да изправим отново срещу Рома. Другите два съперника Бодьо/Глимт и Зоря, са тимове от нашия ранг. Мисля, че имаме шансове да се класираме за елиминациите в турнира. Стойчо Младенов доказа, че е добър тактик в досегашните двубои. Надявам се, че и публиката ще помогне. Видях как подкрепят отбора. Участваме в Лигата на конференциите, за да браним честта на ЦСКА. Нашият клуб винаги е бил лицето на България в Европа.

Стойчо си знае работата, не му се бъркам. Той е треньорът и се грижи за отбора, за стила, за тактиката. Пожелавам и на него, и на екипа му успех. Вярвам, че ЦСКА ще играе с вяра и дух.

Бях на трибуните на мача с Виктория и публиката беше страхотна. Изключително важен фактор. Феновете трябва да вървят ръка за ръка с ЦСКА. Да подкрепят, да помагат. Всичко е взаимно. "Червените" запалянковци трябва да знаят, че са неизменна част от живота на нашия клуб", заяви Камата за "ЦСКА в Европа 2021/2022".

А един от титулярите на ЦСКА е под въпрос за дербито с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички