Стефанов с гнусна атака срещу Петър Жеков: Имам легенче за него


Стефанов с гнусна атака срещу Петър Жеков: Имам легенче за него
Снимка: БГНЕС

3332 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов определено не хареса думите на Петър Жеков за финансирането на Славия. Както е известно, легендарният голмайстор заяви, че познава Стефанов още от времето, когато е бил "бензинджия", както и че ако се спре кранчето на боса на "белите", и Славия би фалирала. 

Стефанов не реагира никак добре на тези коментари и засипа Жеков с думи, които само той е способен да изрече в българската футболна общественост. 

"Уважавах този човек заради футболните му успехи, но след такива изказвания не знам какво да кажа. Най-добре да пие Гинко Билоба и да не се излага по такъв начин. Първо, никога не съм работил на пътя за Перник. Това е тотална глупост! Второ, аз с Жеков никога не съм водил личен разговор, не се познавам с този човек. Трето, бъдещето на Славия е светло. Четвърто, за какво кранче говори", каза Стефанов пред сайта "Sportal". 

"Каня го да дойде да пие от "кранчето" в Славия! За такъв като него имаме легенче, а не кранче. Жеков да си проветри хубаво главата, да си пие лекарствата и да не говори небивалици. И въобще по-добре да не коментира Славия този изтрещял човек. Боже, боже, боже...", допълни той. 

В интервюто си той също така сподели, че Жеков винаги е чакал "кранче" от всички собственици на ЦСКА. Напоследък, ЦСКА редовно е в устата на президента на Славия, след като преди няколко седмици нападна Гриша Ганчев заради номинацията на Бербатов за президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички