Стана ясно защо Стефано Белтраме се раздели с ЦСКА


Стана ясно защо Стефано Белтраме се раздели с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6309 0

Атакуващият халф Стефано Белтраме, който се раздели с ЦСКА в средата на декември, го е направил, защото не играе достатъчно. Това написа медията laprovinciadibiella.it. Италианецът се е разделил с добри чувства с българския гранд и ще си търси късмета другаде.

Белтраме пристигна на "Българска армия" през миналия зимен трансферен прозорец и за 1 година записа 31 мача и 4 гола за "червените" във всички турнири. Той обаче в нито един момент не е бил титуляр. Изданието определя изявите му като "работа с капкомер". И при Стамен Белчев, и при Бруно Акрапович той почти винаги започваше от резервната скамейка.

"Приключи една глава от кариерата ми. За мен беше чест да нося тази фланелка. Искам да благодаря на клуба, персонала и всичките ми приятели в това пътуване. Но преди всичко на нашите фенове, които винаги ни подкрепяха. Никога няма да ви забравя", написа Белтраме в Instagram, когато обяви напускането си.

Към този момент юношата на Ювентус изключва завръщане в Италия. Няколко отбора вече са проявили интерес към него, като тези, за които се знае, са португалският Маритимо и беларуският Шахтьор (Солигорск). А ето какво каза по-рано халфът за българския футбол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички