Стамен Белчев: Щом си в ЦСКА, винаги трябва да си на високо ниво


Стамен Белчев: Щом си в ЦСКА, винаги трябва да си на високо ниво
Снимка: БГНЕС

2148 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев отново говори за големия успех на неговия отбор и класирането за груповата фаза на Лига Европа. Белчев и неговите футболисти се прибраха в България, като бяха посрещнати от множество "червени" фенове, които ги подкрепиха за достойното представяне.

"Всички сме щастливи от това, което постигнахме. Искам да поздравя феновете. Убеден съм, че ако имаше фенове на стадиона, секторът щеше да е пълен", започна Белчев в първото си изказване на родна земя след успеха в Базел. "На този етап няма слаби съперници. Няма какво да коментираме жребия. Трябва да се подготвим за всеки един противник по най-добрия начин", подчерта наставникът на ЦСКА.

По отношение на това как са реагирали футболистите, когато са разбрали, че са в една група с италианския гранд Рома, Белчев заяви, че е имало усмивки и приповдигнато настроение. "В груповата фаза трябва да играят много по-освободено, отколкото във вчерашния мач, когато залогът беше много голям", каза треньорът.

"Няма място за олекване. Летвата е висока, трябва ни постоянство. В ЦСКА няма как да сме спокойни. Щом си футболист на ЦСКА, няма какво да говорим за мотивация - винаги трябва да си на високо ниво", категоричен е Стамен Белчев.

Какво още каза Белчев за жребия на ЦСКА - вижте тук.

А какво според Стамен Белчев е помогнало на ЦСКА да се класира за груповата фаза - четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички