Белчев посочи какво помогна на ЦСКА да се класира в групите на Лига Европа


Белчев посочи какво помогна на ЦСКА да се класира в групите на Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2303 0

Стамен Белчев бе изключително щастлив след класирането на ЦСКА за групите на Лига Европа. "Червените" победиха с 1:3 отбора на Базел и утре очакват жребия, на който ще научат съперниците си.

"Наистина това е важният и най-трудният успех. Поздравявам момчетата, че вярваха. Щастлив съм, поздравявам всички фенове на ЦСКА. Най-важното в мача бе да покажем дисциплина и организация. Противодействахме добре. Възползвахме се от нашите силни страни", заяви Белчев.

"Всички спечелиха мача. И Тиаго, и Ахмед вкараха. Но за това помогна целия колектив. Не мога да стартира с 15-20 човека. Резервите трябва да са готови да помагат. Опции имам в атака. Днес нямах един защитник на резервната скамейка. Това е. Радвам се, че успяхме", каза Белчев. "Базел е един солиден отбор. Когато ти поведе, знаеш, че ще е много трудно. Али Соу не можа да вкара едно чисто положение. Тиаго вкара и това ни накара да си повярваме", добави той, като сподели, че няма предпочитания за съперниците в групата. А какво очаква от отбора големият герой в двубоя  Тиаго - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички