Шеф на ЦСКА 1948: След 15 години мъки Литекс най-сетне се класира за груповата фаза


Шеф на ЦСКА 1948: След 15 години мъки Литекс най-сетне се класира за груповата фаза
Снимка: Getty Images/Guliver

1626 0

Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов коментира снощния успех на ЦСКА и Лудогорец в Лига Европа, които успяха да се класират за груповата фаза на турнира. Газдов отново подхвана темата "Литекс", която често е използвана за подигравки по линия на отбора на ЦСКА.

Ето какво написа Газдов във Фейсбук:

"Поздравления за двата български клуба, които снощи се класираха за групите на Лига Европа! Лудогорец и ЦСКА-София постигнаха заслужени победи срещу силни съперници. За което заслужават само уважение.

Впечатлен съм от играта на три млади български момчета - Доминик Янков, Валентин Антов и Георги Йомов. Кой твърди, че в България нямало добри млади играчи? Двама от тях вече са национали, а третият съвсем скоро ще бъде. Дано и той играе за България, а не за Канада! Ще бъде истинско престъпление, ако изгонят такъв талант заради нечии търговски интереси!

И накрая - след 4 години и половина в София, Литекс успя да прихване малко от духа на непримиримата Армейска публика. И след 15 години мъки, най-сетне се класира отново за груповата фаза на европейски турнир. Респект! Не всеки гост на столицата успява толкова бързо да се приспособи към живота в София. Понякога отнема две-три поколения...

Дано Лудогорец и ЦСКА-София имат късмет при жребието (както вика чичо Митко). Нека им пожелаем успех в груповата фаза. Това би донесло свежи пари и за останалите професионални клубове, много от които са на ръба на фалита.

Оказва се, че смъртта на българския футбол е силно преувеличена."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички