Стамен Белчев обяви какво очаква от ЦСКА и дали ще има още нови играчи


Стамен Белчев обяви какво очаква от ЦСКА и дали ще има още нови играчи

1453 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев говори преди началото на новия сезон в Първа лига. Специалистът е доволен от проведената подготовка, като очаква "червените" да направят една добра кампания. Той не изключи и възможността отборът да се подсили с още нови попълнения. Първият двубой е в петък срещу ЦСКА 1948 на Националния стадион "Васил Левски".

"Вижданията ми от новите е, че са страхотни футболисти. Нужно им е малко време, за да покажат истинските си възможности. Що се отнася до още нови играчи. Сега сме в трансферен прозорец. Ако има договорки, ще имаме и нови попълнения. Състоянието на играчите е добро. Да, на някои им беше нарушена подготовката. Но всички са готови да покажат истинските си възможности. Нещата ще са наред", заяви Белчев пред клубната телевизия.

"ЦСКА има много добри играчи. Не е нужно да се променят много от нещата за краткото време, от което работим заедно. Имам изисквания. Най-важното е да се движим напред. Да сме компактни, да владеем топката и да имаме добра организация. Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Това е резултат от работата, която всички вършат. Винаги има какво да се желае", добави Белчев.

"Контролите бяха три на брой, въпреки че първата бе от едно полувреме. Мисля, че на този етап на достатъчни. Като имаме и предвид, че момчетата, които бяха и преди тук изиграха за около 1 месец, 10 мача. Дали сме готови за началото? Винаги има какво да се желае. На 90% сме готови. Винаги, когато има публика по трибуните е добре за футбола. В лицето на нашите фенове, те са 12-ия ни играч", заяви той. А какви са очакванията на наставника на ЦСКА 1948 Красимир Балъков преди двубоя в петък - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички