Глоби за ЦСКА и Локо Пловдив след финала за Купата


Глоби за ЦСКА и Локо Пловдив след финала за Купата
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2252 0

Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоби на ЦСКА и Локомотив Пловдив след вчерашния финал за Купата на България, игран на Националния стадион "Васил Левски". "Смърфовете" триумфираха в надпреварата за втори пореден път след успех с дузпи над "червените".

Пловдивският клуб ще трябва да заплати 1500 лева за обидни и нецензурни скандирания и хвърлен предмет, както и да възстанови щетите, нанесени на стадиона от феновете на тима. Като допълнение халфът на пловдивчани Парвиз Умарбаев е санкциониран с 2000 лева за неприличен жест, без форма на дискриминация. От своя страна "червените" ще трябва да заплатят общо 4300 лева за обидни и нецензурни скандирания, хвърлени факли и димки на пистата и нерегламентирано използване на факли и димки, довело до спиране на играта.

За натрупани картони нападателят на Локомотив Бирсент Карагерен ще пропусне следващите два мача на тима, същото се отнася и за халфа на ЦСКА Рубен Пинто. Кристиян Малинов, Валентин Антов (ЦСКА) и Мартин Луков са със спрени състезателни права за една среща. А каква прокоба счупи Локомотив (Пд) с успеха си над ЦСКА във финала вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички