Стачка в скандинавските авиолинии бави представянето на новите в ЦСКА


Стачка в скандинавските авиолинии бави представянето на новите в ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1542 0

ЦСКА не представи нови футболисти в края на работната седмица, каквито бяха очакванията. Причината за забавянето на официализирането на сделките е стачка в скандинавските авиолинии, съобщава "БЛИЦ".

Тя тече от няколко дни след провала на преговорите за заплатите на пилотите от изпадналата в затруднения авиокомпания „SAS“ (б.р. – Скандинавски авиолинии).

Таранът е Дауда Бамба, който е родом от Кот д`Ивоар, но от ранна възраст живее в Норвегия. 27-годишният нападател е свободен агент, след като за последно игра за турския Алтай. Нападателят се е прибрал до Норвегия, но стачката забавя тръгването му към българската столица.

Представянето му в ЦСКА, както и това на норвежкия халф от норвежкото първенство, трябва да се случи до началото на идната седмица. Ръководството на „армейците“ вече се е споразумяло с новите попълнения, остава само те да бъдат официално представени.

Припомняме, че на „Армията“ очакват и ганайското крило Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Неговото пристигане в София не е засегнато от стачките на скандинавските авиолинии.

„Червените“ стартират утре новото първенство в Първа лига с домакинство на Арда Кърджали. Мачът е от 21:00 часа на стадион „Българска армия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лидери на "червените" се срещат с фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички