Срещу Лудогорец утре Стойчо се бори и за пълната власт в ЦСКА


Срещу Лудогорец утре Стойчо се бори и за пълната власт в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov/LAP.bg

2282 0

Въпреки статута си на легенда в клуба, Стойчо Младенов все още не е получил пълната власт в ЦСКА. За това намекна той с думите си след мача с Арда. "От първия ден говоря едно и също, но явно някои не искат да ме чуят. Умишлено. Този отбор има една основа, върху която трябва да надграждаме, но тази основа не е достатъчна, за да се преборим и да надделеем над Лудогорец. Не могат да ми повлияят, че този е страхотен, пък аз не го пускам", каза наставникът тогава.

"Тема Спорт" припомня, че никой треньор при настоящата власт на "Армията" не е "карал влака в ЦСКА" самостоятелно. Очевидно е обаче, че Младенов не може да се примири с това и се бори да го промени. Той иска сам да прави селекцията в отбора. Aко получи пълната власт, за него е идеалният вариант. Ако не, отговорността няма да е изцяло негова.

Именитият треньор има подкрепата на феновете, вкара отбора в групите на Лига на конференциите и изведе "червените" на две точки зад Лудогорец в края на полусезона, въпреки многото неубедителни игри през есента. Ако в навечерието на Коледа ЦСКА победи Лудогорец в първенството, това ще затвърди позициите на Стойчо в Борисовата градина. Тогава той ще има и повече основание да посегне към пълната власт на "Българска армия", пише "Тема Спорт". А ето какви проблеми има Младенов преди мача с шампионите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички