Спиращи дъха голове, финтове и умения: Ето защо ЦСКА привлече Тобиас Хайнц (ВИДЕО)


Спиращи дъха голове, финтове и умения: Ето защо ЦСКА привлече Тобиас Хайнц (ВИДЕО)
Снимка: Cska.bg

7355 0

Отборът на ЦСКА официално се похвали с първото си зимно попълнение за сезон 2022/23 - полузащитника Тобиас Хайнц, който пристига от шведския шампион Хекен.

Мнозина вярват, че 24-годишният норвежец притежава качествата да поведе отбора, воден от Саша Илич, напред и да допринесе с ключови изяви за спечелването на Първа лига.

Хайнц започва кариерата си в шведския Хелзингборгс, а след това преминава в норвежкия Сарпсборг 08, където се е подвизавал заедно с друг играч на "червените" - Джонатан Линдсет. Впослдествие той записва мачове за Касъмпаша и Хакен, преди да се завърне в Сарпсборг под наем. 

Той има 167 мача като професионалист, в които е регистрирал 37 гола и 29 асистенции. Хайнц може да се похвали и с участия за различните младежки гарнитури на националния отбор на Норвегия, като има записани 23 мача и 3 гола с националната фланелка.

Освен че се подвизава като полузащитник, Хайнц може да бъде използван и като крило, благодарение на своята завидна скорост, която неведнъж му е помагала в отличния му дрибъл с крака и впечатляващите му попадения.

На най-доброто от новия в ЦСКА може да се насладите тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА преподписа с талантлив нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички