Руски опашкар пожела двама нападатели от Първа лига - от ЦСКА и Ботев (Пд)


Руски опашкар пожела двама нападатели от Първа лига - от ЦСКА и Ботев (Пд)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

4508 0

Руски елитен клуб проявява интерес към двама нападатели от българската Първа лига. Единият играе в ЦСКА, а другият - в Ботев (Пловдив). Информацията е на metaratings.ru.

Според източника руският Торпедо (Москва) следи нападателя на "канарчетата" Антоан Бароан. Към него е имало интерес и от други два клуба от воюващата в Украйна страна, но той е отказал предложенията им.

Торпедо следи и нападателя на ЦСКА Браян Морено, като дори са изпратили оферта за него, но "червените" не са харесали предложената сума.

22-годишният Бароан е в Ботев (Пд) от лятото на 2021 година. През настоящия сезон е записал 15 мача и 10 гола в шампионата. 23-годишният Морено подсили столичани преди година, а през настоящия сезон записа 7 гола в 17 срещи.

Руският клуб наистина се нуждае от добър нападател, защото е спечелил само 6 точки в 17 мача дотук. Торпедо има и само 1 победа, а реализираните от тях попадения са едва 7 срещу 30 допуснати. Логично, тимът е последен в класирането в Премиер лигата. А ето с кой нападател подписа наскоро ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички