Соу: Всички сме щастливи с Акрапович, ще се борим за всички трофеи


Соу: Всички сме щастливи с Акрапович, ще се борим за всички трофеи
Снимка: БГНЕС

1048 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу бе награден за най-добър играч на 12-ия кръг на Първа лига. Гамбиецът говори за пристигането на Бруно Акрапович на "Армията", както и за предстоящото дерби с Левски, което е насрочено за 21 ноември,

"Имаме нов треньор, който е много добър. Всички в отбора сме щастливи. Радваме се, че имаме него за треньор. Той ще ни помогне да израснем. Тренираме с него от няколко дни, но има много обещаващи неща. Ще опитаме да спечелим всички възможни трофеи.

Очаква ни важен мач с Левски. Знаем, че е дерби, но нашите цели си остават непроменени - ще опитаме да спечелим всички мачове. В това дерби трябва да бъдем мотивирани на максимум.", заяви Соу.

"Ще се чувствам по-добре, ако играем с двама нападатели. По-различно е, когато си сам в атака, но за мен няма особено значение. В последно време играя на по-различна позиция, което ми позволява да играя по-често извън наказателното поле. Преди идването на Акрапович не го познавах лично. Знаех, че е добър треньор. Когато пристигна разговаряхме лично. Беше мотивиращ разговор. Той ми вярва, аз му вярвам също. Заедно ще вървим напред. Искам да се развивам и да отбелязвам още голове", добави още нападателят на "червените". А кога точно Акраповчи е получил предложението от ЦСКА да поеме отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички