Голямата новина е факт! ЦСКА официално има нов собственик!


Голямата новина е факт! ЦСКА официално има нов собственик!
Снимка: Lap.bg

6302 0

Новините около най-титулувания клуб у нас не спират. Ръководството на ЦСКА официално обяви, че клубът вече има нов собственик след скорошната раздяла с Юлиян Инджов.

Предаденият от него процент (38%) + нови 2% отиват на сметката на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". Това означава, че Гриша Ганчев отново не е едноличен собственик на 31-кратния шампион.

"Армейците" заявяват, че най-важната цел пред ръководството към момента остава построяването на стадион "Българска армия". Освен новия акционер, клубът вече има и нов изпълнителен директор в лицето на Стоян Орманджиев, който е познат "червен" запалянко и ще работи редом с Филип Филипов. ЦСКА обяви и пресконференция по случая, която ще се състои в четвъртък (23.02) от 10:00 часа на "Армията".

Ето какво съобщиха "червените" в социалните мрежи по повода:

"Информация относно промяна в собствеността на ЦСКА

40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават собственост на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола. Двамата заедно с Филип Филипов ще работят на ежедневна база за благото на любимия ни отбор.

Вярваме, че идването на новите съсобственици ще допринесе за още по-доброто развитие на клуба, ще внесе още по-голяма стабилност в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по правилния път, който сме поели. Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА.

Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за пресконференции на ст. „Българска армия“. Всички журналисти са добре дошли! За нашите фенове ще излъчваме събитието на живо в YouTubе".

Ето каква друга добра новина научиха "червените" привърженици покрай последните събития в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички