Следващият съперник на ЦСКА в Европа пусна 6 гола от участник в групите на Шампионска лига


Следващият съперник на ЦСКА в Европа пусна 6 гола от участник в групите на Шампионска лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1587 0

Носителят на Купата на България ЦСКА продължава с участието си в груповата фаза на Лигата на конференциите, където до момента е изиграл две срещи и има една точка. За "червените" предстои изключително важно домакинство срещу поне на хартия най-преодолимият отбор - Зоря Логанск.

Преди това обаче "армейците" ще трябва да премерят сили с Ботев (Пловдив) от Първа лига. В това отношение техният опонент ще има предимство, тъй като ще почива с цели 48 часа повече от българския отбор.

Украинците изиграха в петък (15.10) своя мач, докато ЦСКА играе с Ботев в неделя (17.10). Зоря имаше много тежко изпитание - срещу гранда на Украйна Шахтьор Донецк. Това доведе до разгромно поражение с 1:6 като гост за предстоящия съперник на ЦСКА.

Фернандо дос Сантос Педро (11' и 36') и Тете (71' и 90+1') вкараха по две попадения за Шахтьор, а Педриньо (28') и Данило Сикан (80') добавиха по още едно, докато Олександър Хладкий вкара единия гол за Зоря в 63-ата миннута.

ЦСКА посреща Зоря на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък (21.10). А от ЦСКА продължават с опитите да "върнат публиката" по стадионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички