Официално: ЦСКА се срещна със здравния министър, ето как може да има публика


Официално: ЦСКА се срещна със здравния министър, ето как може да има публика
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

1818 0

От ЦСКА изложиха възгледите си как може да се направи изключение и да има публика по стадионите, въпреки че това бе забранено за територията на София-град. "Армейците" го сториха чрез изпълнителния си директор Филип Филипов, който се срещна с министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров и неговия заместник д-р Александър Златанов.

Това бе съобщено на официалния сайт на "червените". "Тримата обсъдиха възможността за преразглеждане на част от ограниченията, касаещи посещението на футболни двубои в столицата. Предложението на ЦСКА е здравните власти да разрешат на привърженици с ваксинационен паспорт и сертификат да могат да гледат на живо предстоящите двубои на "червените" в Първа лига и в груповата фаза на Лигата на конференциите.

"Вярваме, че държавните органи ще последват примера на колегите си от цяла Европа, където зрители с действаща активна ваксина, както и тези, които предоставят отрицателен PCR или антигенен тест, могат да гледат футболни срещи на стадионите при спазването на изискванията на местните власти."

"Благодарим на д-р Кацаров и д-р Златанов за възможността за среща и за активния диалог с тях в последните няколко дни. Призоваваме феновете да са отговорни към себе си, към любимия клуб и към обществото и да се ваксинират", коментира след срещата Филип Филипов" - пише на официалния сайт на "армейците".

А защо ЦСКА пострада най-много при затварянето на стадионите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички