Греъм Кери сравни Левски - ЦСКА със Селтик - Рейнджърс


Греъм Кери сравни Левски - ЦСКА със Селтик - Рейнджърс
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1446 0

Греъм Кери беше избран за играч на кръга в Първа лига. Полузащитникът на ЦСКА сподели, че за него е голяма чест да получи приза и сподели, че това показва колко добре "армейците" започват сезона.

„Почти всички футболисти се възстановиха от контузии. Когато можем да разчитаме на целия отбор, това дава възможност на всеки играч да покаже най-доброто от себе си. Откакто Стойчо Младенов дойде се чувствам много добре. Той ми вярва на 100%. При него играя и на любимата си позиция. Това ми позволява да се представям много по-добре от предишните години“, посочи Кери.

„Атмосферата на ЦСКА - Левски е подобна на тази на Селтик и Рейнджърс. Двата мача са много интензивни. Когато стадионът е пълен, атмосферата е страхотна. След последния мач в Лигата на конференциите бяхме много разочаровани, че не спечелихме. Ако победим в следващия двубой, имаме голям шанс да излезем от групата“, каза Кери и бе запитан коя е предпочитаната от него позиция на терена.

„Чувствам се най-комфортно зад нападателя. Там мога да създавам положения за своите съотборници. Не всички треньори разчитат на футболист на моята позиция, но за щастие Стойчо Младенов не е един от тях. Феновете много ще ни липсват.

През този сезон ни подкрепят много пламенно. За съжаление сега те няма да могат да присъстват на мачовете от първенството и Лигата на конференциите. Ние трябва да се фокусираме и да ги зарадваме с позитивни резултати. Дойдох в България, за да играя в друго първенство, да играя в Европа. Никога не съм имал съмнения да дойда в България. Това е различен опит за мен и семейството ми. Езикът е най-трудното нещо тук. За мен е много трудно. Опитвам се да го науча.“

„Договорът ми е до края на сезона. Още не сме говорили за неговото продължаване. Трябва да съм фокусиран върху мачовете. Целта ми е да печеля трофеи, а не да се разконцентрирам с неща, които не са толкова важни. През миналата година се споразумяхме за няколко дни, тъй че не се притеснявам, коментира Кери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички