След Нова година ще бъдат разпределени 8-те милиона от ЦСКА за емблемата


След Нова година ще бъдат разпределени 8-те милиона от ЦСКА за емблемата
Снимка: БГНЕС

1097 0

Съвсем скоро трябва да стартира разпределянето на 8-те милиона, които бяха платени за емблемата на ЦСКА. Плащането стана факт още през октомври, но чак сега синдикът Дора Милева даде зелена светлина за изплащането на 8-те милиона лева към хората, които ги чакат.

Днес Милева е върнала на Софийски градски съд всички редовно получени молби на кредитори на ЦСКА. Процедурата обаче трябва да завърши с издаване на изпълнителен лист от Софийски градски съд, чрез който кредиторите ще получат дължимото в банковите си сметки. Единственият проблем е, че съдията по делото е в отпуск и процедурата ще се отложи за след Нова година, информира Дарик радио. 

От там нататък съдът препраща молбите към Дора Милева, която ги преглежда и ако ги одобри ги връща отново в Софийски градски съд, който издава изпълнителен лист. Има доста сгрешени молби, които вероятно трябва да бъдат подадени отново.

Междувременно наставникът на тима Нестор ел Маестро призна за една от трансферните цели пред тима - ето кой е футболистът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички