От ЦСКА признаха за трансферна цел


От ЦСКА признаха за трансферна цел
Снимка: БГНЕС

2478 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира трансферни слухове, свързани с клуба. Той призна, че следят централния защитник Ерик Бьоркандер от шведския Сундсвал, каквато информация се появи неотдавна. Според сръбския треньор интересът на "червените" е дългосрочен. Договорът на Бьокандер с настоящия му клуб изтича в края на годината.

"Ще призная, че историята за Бьоркандер не е измислица. Наблюдавахме този футболист. Ако помислите логично - не сме стресирани на тази позиция. Мисля, че Чорбаджийски и Бодуров играят фантастично. Със сигурност не търсим човек, с когото да ги заменим. Перейра пък игра доста добре, особено в евротурнирите, когато имахме нужда от него. Така че нямаме стресова нужда от футболист на тази позиция", обясни Ел Маестро пред "Тема Спорт".

ПРОБЛЕМЪТ НА ЦСКА - НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ МАЧ, АКО ИЗОСТАВА (ТАБЛИЦА)

"В същото време обаче знаем, че Чорбаджийски е млад човек, който натрупа голям брой мачове и е много интересен за доста клубове. Ние сме професионалисти и търсим заместник, но не в този момент. По всяко време обаче разсъждаваме каква ще е следващата ни селекционна цел. И е доста по-лесно, когато имаш готов вариант, когато продадеш някого, вместо да търсиш в последната минута, както стана, след като трансферирахме Каранга", допълни треньорът.

"Гледахме и вратаря на Сундсвал Вилям Ескелинен, но аз лично съм доволен и от двамата ни вратари Черниаускас и Стипица", категоричен бе той.

Клубът се интересува и от петима български футболисти. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички