След мъката срещу Септември: Младок на ЦСКА с признание, което се чува рядко


След мъката срещу Септември: Младок на ЦСКА с признание, което се чува рядко
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2188 0

Отборът на ЦСКА стигна трудно до победата над Септември София на 1/8-финалите за Купата на България. "Червените" далеч не убедиха с играта си, но все пак постигнаха желания резултат. Младият бранител на "армейците" Християн Петров призна, че успехът е дошъл трудно и направи любопитно признание, което се чува рядко от футболистите.

Християн призна, че в редиците на ЦСКА е имало отпускане след реализираните два гола от "червените", като заяви, че той и съотборниците му са си помислили, че мачът е свършил. Септември обаче върна един гол, а в последните минути дори можеше да стигне до изравнително попадение. Младият защитник отдаде отпускането на натрупаната физическа и психическа умора.

Доста трудна победа. Важно е, че продължихме напред. Все пак последен мач за полусезона. Малко или много сме уморени и физически, и психически. Отпуснахме се след двата гола, мислехме, че мачът е свършил и сами си направихме последните минути още по-трудни", започна Християн Петров.

Чувствам се страхотно, имаме уникален колектив, уникален треньорски щаб - всичко е на топ ниво. Сега почиваме, имаме дълга почивка между полусезоните. Ще гледаме да се подготвим по най-добрия начин и да се борим и на двата фронта (Първа лига и Купа на България), добави още той.

Репортаж от мача Септември - ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички