След месеци отсъствие Георги Йомов написа: Животът се променя само към добро


След месеци отсъствие Георги Йомов написа: Животът се променя само към добро
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3256 0

Атакуващият футболист на ЦСКА - Георги Йомов, се появи в медийното пространство след дълго отсъствие, макар и чрез публикувана снимка в личния му профил в Instagram. Крилото на "червените" даде положителна  даде положителна проба след победата на "армейците" с 4:0 над Македония Гьорче Петров.

Това се случи в края на юли месец миналата година и оттогава неговото изяви са изключително ограничени. Проблемът с неговата проба бе, че в кръвта му бе намерен анаболният стероид дехидрохлорметилтестостерон. Правата му бяха спрени моментално - току преди срещата с Базел (25 август).

Все още не е ясно какво ще е наказанието на Йомов, като дори не се знае и на какъв етап е разследването. Публикуваната от него снимка обаче бе счетена за добър знак относно развитието. Под публикацията играчът получава окуражителни думи от фенове на ЦСКА, както и от юношата на Левски - Алекс Боримиров.

Алекс написа под снимка в Instagram: "Животът се променя", а Йомов отговори: "Само към добро". Двамата са имали престои заедно както на "Герена", така и в Славия. А какво бе обяснено от специалистите относно забраненото вещество, намерено в кръвта на Йомов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички