След дълго отсъствие: Нестор Ел Маестро връща позабравен играч, какво става с Естрада?


След дълго отсъствие: Нестор Ел Маестро връща позабравен играч, какво става с Естрада?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3576 0

Един от добре представилите се през изминалия сезон за ЦСКА играчи - Браян Морено, най-после ще се завърне в групата на "армейците". Това пише "Тема Спорт".

Очакванията са Нестор Ел Маестро да може да разчита на нападателя, който отново е на разположение след 4-месечно прекъсване. Той най-вероятно ще замени Жираир Шагоян, който няма да отпътува за мача с Ботев Пловдив.

Колумбиецът ще е последният от петте футболисти без паспорт от Европейския съюз, имащи право да се включат в игра за тима. Арменският му колега остана на резервната скамейка срещу ЦСКА 1948, а срещу Берое в предходния кръг влезе едва в добавеното време. Сега той, както и Лазар Туфегджич и контузеният Майкъл Естрада, остават в София.

Морено на "Армията"

24-годишният нападател облече фланелката на 31-кратните шампиони през януари миналата година. Към момента той има на сметката си изиграни 37 мача с отбора, в които записва 10 гола и 2 асистенции.

За изминалия сезон той се превърна в третия най-добър голмайстор на "червените", а последните 4 месеца прекара в лекуване на сериозна травма.

Междувременно от лагера на "канарчетата" се заканиха, че ще бият "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички