Георги Василев похвали Маестро: Треньорът напипа формацията и изпълнителите


Георги Василев похвали Маестро: Треньорът напипа формацията и изпълнителите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1819 0

Големият български специалист Георги Василев, даде оценка на представянето на ЦСКА при Нестор Ел Маестро. Гочето, който е ставал шампион с "червените", Левски и Етър като треньор, също така отличи качествата на някои "армейци" и похвали наставника на тима.

Експертното мнение на Василев

"Приятно изненадан съм от това, което показва ЦСКА във втори пореден мач. Играта е по-динамична, раздвижена, интересна. Изглежда, че треньорът напипа формацията и изпълнителите и това му носи успех. Акцентът пада върху Хайнц и Назон, които със сигурност се отличават, но като цяло отборът изглежда добре подреден. Халфовата линия се справя отлично и най-накрая виждаме добро лице от Джонатан Линдсет. Очевидно е, че той притежава качества, но явно трябва да му се намери най-правилната позиция и роля", сподели Гочето за "Тема спорт".

"В защита също нещата изглеждат добре, а и тепърва предстои бранителите още да се сработват. Много харесвам Кордоба, който е грамотен играч, умее да изнася топката, главата му е високо горе и следи случващото се на терена. Очаквам да имат силно партньорство с Християн Петров. Отляво по принуда действа Вион, но и той е стабилен, а занапред там има опции със Санянг и лекуващия контузия Де Нойер".

"В атака също има резерви, защото новите Фаетон, Естрада и Асприля още не са се разписвали, а се очаква да започнат да го правят. Там обаче тежестта изнася Назон с пламенната подкрепа на Хайнц. Хаитянинът е много категоричен в завършващата фаза и е най-ефективният нападател, който ЦСКА е имал в последните години", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно защо Ел Маестро не пусна Майкъл Естрада срещу ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички