Тодор Янчев: ЦСКА напипва верния ритъм, Ел Маестро се нуждаеше от време


Тодор Янчев: ЦСКА напипва верния ритъм, Ел Маестро се нуждаеше от време
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3748 0

Бившият играч на ЦСКА Тодор Янчев коментира представянето на тима срещу ЦСКА 1948, където бе треньор, като изрази и мнение за Нестор Ел Маестро. Според него наставникът вече успешно налага своите виждания за играта, като се е нуждаел от малко повече време.

По пътя на верния ритъм

"На фона на показаното на терена си мисля, че ЦСКА заслужено спечели. След тези две поредни победи наистина тимът вероятно ще напипа верния ритъм. Паузата също дойде навреме за ЦСКА и отборът и треньорите и е видимо, че са работили. Използвали са максимално времето", заяви Янчев пред "Мач телеграф".

"Нестор Ел Маестро пое отбора на пожар и имаше нужда от малко време, за да наложи своите идеи и виждания за играта. ЦСКА е длъжен да се стабилизира и като игра и като резултати. Радостното е за мен, че Християн Петров показва много добри игри от началото на сезона. Това е радващо. Момчето е и титуляр в националния отбор до 21 години".

Относно това дали ще има някакви сътресения в ЦСКА 1948 след загубата: "Не вярвам загубата от ЦСКА да доведе до големи кризи в ЦСКА 1948. Отборът в момента изпитва някакви затруднения, но има много добри играчи в състава. Има основа от класни футболисти. На базата на това си мисля, че нещата ще се оправят. Минаха няколко месеца откакто не съм на работа в клуба, но познавам момчетата". Следващият двубой на ЦСКА е срещу Ботев в Пловдив, като "червените" фенове имат отпуснати 1500 билета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички