След два трофея и световноизветен пропуск: Седмият нов в ЦСКА е близо (ВИДЕО)


След два трофея и световноизветен пропуск: Седмият нов в ЦСКА е близо (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

7596 0

Ръководството на ЦСКА е близо до осъществяването на седми входящ трансфер през настоящото лято, гласят информациите от последните часове. На "Армията" са се прицелили в бившия албански младежки национал - Юрген Барди. 

Кариерата на футболиста

През последните две години той смени два турски отбора, след като първоначално през 2021 г. бе продаден от гранда в родината му Партизани на Тузласпор. Там обаче последва само година престой и под формата на свободен агент подсили столичния Анкара Кеджиоренгюджю. 

От въпросния клуб той е част и до днес, а очакванията са споразумението между двете страни да не се изпълни в пълния му срок, предвид интереса към играча. До този момент е записал 37 двубоя за втородивизионния тим, в които се е отчел с 10 асистенции.  

Съществените успехи на полузащитника му обаче датират още от годините в Албания, когато с Партизани става шампион през сезон 2019/20 и носител на Суперкупата през следващата година. 

С Тузласпор пък става известен в цял свят, след като се отчете с умопомрачителен пропуск. Това се случва още в началото на престоя му, когато имаше малкия късмет да прехвърли вратата от минимална дистанция. 

За въпросния Юрген Барди ЦСКА е готов да плати около 500 000 евро. 

Вижте повече за потенциалния трансфер на Юрген Барди в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички