След анонса на Ганчев: Ел Маестро взел ключово решение за реванша със Сепси


След анонса на Ганчев: Ел Маестро взел ключово решение за реванша със Сепси
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

22855 0

В неделя сутрин един от собствениците на ЦСКА - Данаил Ганчев, официално представил преди играчите на клуба новия старши треньор Нестор ел Маестро. 

Това дало начало на подготовката за ключовия реванш със Сепси в четвъртък, който наставника получава с две попадения пасив и визита в Румъния. Оказва се обаче, че от самото начало Ел Маестро взел важно решение за двубоя. 

Начало на подготовката

Още първото занимание под негово ръководство било тактическо. Той си дал сметка, че времето за промяна във физическите възможности на играчите е твърде малко и ще трябва да открие и използва "слабите места" на съперника, уточнява "Тема Спорт". 

Припомняме ви, че ЦСКА бе изключително безличен при поражението със Саша Илич начело. Възпитаниците му контролираха кълбото през огромна част от времето, но бързо бяха разкрити. От самото начало си проличаха проблемите по фланговете и често атаките на скорост бяха развивани именно по двете крила. Логично след липсата на адекватен дефанзивен отговор от домакините се стигна до пасива от два гола. 

Вижте какъв човек започнал щабът на ЦСКА да търси усилено!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички