Славко Матич поздрави ЦСКА, благодари на Душан Влахович и отсече: Още много нерви ще късаме!


Славко Матич поздрави ЦСКА, благодари на Душан Влахович и отсече: Още много нерви ще късаме!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2220 0

Наставникът на Септември София Славко Матич поздрави ЦСКА за победата след мача между двата тима на стадион "Българска армия". Матич смята, че тимът му се е представил добре, но Септември ще продължава да си къса нервите още дълго време, докато младите момчета успеят да реализират таланта си.

"Честито на ЦСКА. Изиграхме още един добър мач. Трябва да гледаме реално на нещата. Ние сме отбор, който идва от Б група и играем почти по същия начин. Опитваме се да бъдем агресивни. Още много нерви ще късаме, докато талантът на младите играчи не се превърне в качество.

Мисля, че ЦСКА не е имал удар във вратата до гола. Играем срещу голям отбор, който има своя визия. Опитваме се да играем нашия футбол. Трябва да се работи още", заяви Славко Матич.

Матич не пропусна да благодари и на Душан Влахович, който пожела успех на Септември. "Важна е подкрепата около нас. Душан Влахович, един от претендентите за "Златната топка", благодаря му за подкрепата. Работим да станем още по-силни и чакаме плодовете. Играхме храбро, но ни липсваше и малко късмет", каза Матич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички