Саша Илич похвали отбраната, но се ядоса на нападател на ЦСКА


Саша Илич похвали отбраната, но се ядоса на нападател на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3462 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич коментира минималния успех срещу Септември в мач от Първа лига. Илич похвали Септември за доброто представяне, но и направи комплимент за представянето на отбраната на ЦСКА начело с вратаря Димитър Евтимов.

Треньорът на "червените" обаче призна, че се е ядосал на Калоян Кръстев в момента, когато получи червен картон и няма да може да ръководи отбора от тъчлинията срещу ЦСКА 1948. Илич смята, че Кръстев има страхотни качества, но има проблем със самочувствието.

"Септември е един много добър и млад отбор, воден много добре от резервната скамейка от целия треньорски щаб, включително и от помощниците Божо Джуркович и Валери Божинов. Днес беше много труден мач за нас, защото когато играем срещу подобен отбор, може да имаш големи проблеми, ако не си достатъчно агресивен", започна Илич.

"Имахме няколко възможности да вкараме и преди гола, но най-важното е, че победихме. 9-те промени в стартовия състав? Имаме 25 футболисти - трябва да правим ротации, защото играем през три дена. Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов, който за първи път беше титуляр. 

Морено ни донесе победата и ни вкара гола - това, за което всеки централен нападател играе. В четвъртък играем срещу много сериозен противник и трябваше да направим промени. А следващия мач го отложихме, защото Базел е много сериозен отбор, ако искаме да успеем да ги спрем.

Червеният картон за мен? Още веднъж се извинявам за това, което направих. Просто се ядосах, когато Кръстев остана сам срещу вратаря, но реши да подаде встрани. Много обичам Калоян, смятам, че той има страхотни качества, но има проблем със самочувствието", завърши Илич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички