Саша Илич успокои за липсата на голове и се моли за състоянието на Марселино


Саша Илич успокои за липсата на голове и се моли за състоянието на Марселино
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3977 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, коментира ситуацията около клуба след изиграването на петата приятелска среща по време на зимния подготвителен лагер на "червените" в Турция.

По време на срещата възпитаниците на сърбина постигнаха второ поредно нулево равенство след това срещу Астана, за което Илич не изрази мнение. Той обаче го стори този път и обясни, че не се притеснява от липсата на попадение от играчите му. 

"Не се притеснявам, че във втори мач не вкарваме гол. За мен по-важното на този етап е, че физически изглеждаме добре. Днес повечето момчета изиграха пълни 90 минути, утре същото ще направят други.

Най-трудното нещо във футбола е да вкараш гол и едно от обясненията за това са тежките крака по това време на подготовката. Надявам се контузията, която получи Марселино, да не е тежка", обясни сърбинът по адрес на колумбиеца.

Илич отново обясни и позицията си около евентуалните трансфери по време на настоящия зимен трансферен прозорец:

"Не мога да кажа дали ще има още нови играчи. Трудно е да се доведат качествени футболисти в този момент, а аз искам само играч, който да прави разликата. В спорта няма място за политика и се радвам, че играта беше коректна".

Вижте зад каква позиция се обединиха в ЦСКА в двубоя срещу Македония ГП!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички