"Сини качулки" стоят зад атаката над злощастен кът на "Армията"


"Сини качулки" стоят зад атаката над злощастен кът на "Армията"

1726 0

Жесток екшън се разигра вчера посред бял ден в Борисовата градина, докато там се разхождаха майки с деца. Група от около трийсетина хулигани атакуваха феншопа на ЦСКА. Те изпотрошиха стъклата на магазина с камъни и палки.

Според служители на "червените" агресорите са фенове на "Левски". Продавачите в шопа са подали бързо сигнал до полицията и само след минути десетки униформени окупираха "Армията". Бързата реакция на органите на реда помогна четирима от нападателите да бъдат задържани в района на стадион "Васил Левски", пише "Меридиан мач".

"Бяха фенове на "Левски". Единият от тях имаше татуировка на врата си с емблемата на клуба, а друг беше с шалче. Събориха два стелажа, счупено е едно стъкло. Добре, че разполагахме с паник бутон, та успяхме да уведомим бързо охранителната фирма. По този начин прекъснахме атаката на феновете. Запалянковците се разбягаха, когато полицията и охраната пристигнаха. няма нищо мъжко в тяхната постъпка", заяви служител на клуба.

Атаката събра на "Армията" десетки от най-бойните ултраси на ЦСКА, които се опитаха да се докопат до четиримата арестувани. Само огромната численост на полицията ги спаси от линч.

Както е известно, това е втори погром над феншопа на "червените" в рамките на един месец. Първият обаче бе вътрешен - през април служителят в него Венелин Колев взе оборота и изчезна в неизвестна посока.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички