Синдикът на ЦСКА отново говори за футбол


Синдикът на ЦСКА отново говори за футбол

815 0

„Не трябваше така да става, но виждате какво се получава. Адалберт Зафиров е треньорът. Това са футболисти от детско-юношеската школа, но предполагам, че ще има други.”

Това заяви синдик Дора Милева преди първата тренировка на ПФК ЦСКА на стадион „Българска армия”.

Стартът на подготовката на автентичния ЦСКА бе съпътствана от сериозно напрежение, породено от фенове подкрепящи оздравителния план на бизнесмена Васил Божков и такива на така наречения хибрид на Гриша Ганчев, който от новия сезон ще играе в Първа професионална лига.

Дора Милева бе посрещната на „Армията” с обидни възгласи именно от подкрепящите дружеството на Ганчев, които дори опитаха да спрат клубния автобус, който трябваше да вземе футболистите от столичен хотел и да ги докара на стадиона за първата им тренировка.

Феновете застанаха пред возилото, но полицията се намеси и блокадата продължи само 5-6 минути. В крайна сметка заниманието се състоя на лекоатлетическата писта на стадиона, а след неговия край наставникът Адалберт Зафиров обяви, че отборът ще замине на лагер, където да се подготвя спокойно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички